Skriv til os

Hillerødgade 30B · DK-2200 København N · Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk Hillerødgade 30B · DK-2200 København N
Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk

Tlf. +45 29 36 33 22

4 indbyggede reoler

Indbyggede reoler udnytter pladsen optimalt

De viste fire reoler her illustrerer at det er både funktionelt og smukt at opbevare bøger og ringbind i en reol bygget til rummet. En reol på en hel væg giver rummet karakter og hvis man regner ud, hvor mange hyldemeter, man opnår på denne måde, er det ofte ikke nogen dyr løsning, sammenlignet med det samme antal hyldemeter i nogle løse reoler.

Foto 1 viser, at man sagtens kan udnytte en væg i soveværelset.

Foto 2 viser, at selv i et rum med skråvægge kan der etableres en rummelig reol, som her også bliver brugt til dekorative genstande.

Foto 3 viser en reol og en skydedør i en væg, som er bygget op i en stor åbning mellem to rum. Den ene vender ind mod stuen og bruges til bøger.

Foto 4 viser den anden side af reolen, som vender ind i arbejdsværelset, hvor der i dette rum er bygget en meget stor reol på hele endevæggen. De to sektioner til venstre er kun i en lille dybde på grund af en bagvedliggende skorsten. De øvrige sektioner er i ringbindsdybde. Alt i alt er der opnået rigtig meget opbevaringsplads i forbindelse med den ønskede opdeling og skydedørsforbindelse mellem stue og arbejdsværelse.

Reolerne er tegnet af Myrna Havn