Skriv til os

Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N · Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N
Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk

Tlf. +45 29 36 33 22

Parcelhuse 1.jpg Parcelhuse 2.jpg Parcelhuse 3.jpg Parcelhuse 4.jpg Parcelhuse 5.jpg Parcelhuse 6.jpg Parcelhuse 7.jpg Parcelhuse 8.jpg Parcelhuse 9.jpg Parcelhuse 10.jpg Parcelhuse 11.jpg Parcelhuse 12.jpg Parcelhuse 13.jpg Parcelhuse 14.jpg Parcelhuse 15.jpg Parcelhuse 16.jpg Parcelhuse 17.jpg Parcelhuse 18.jpg Parcelhuse 19.jpg Parcelhuse 20.jpg Parcelhuse 21.jpg Parcelhuse 22.jpg Parcelhuse 23.jpg Parcelhuse 24.jpg Parcelhus 25.jpg Parcelhuse 26.jpg Parcelhuse 27.jpg Parcelhuse 28.jpg Parcelhuse 29.jpg Parcelhuse 30.jpg Parcelhuse 31.jpg Parcelhuse 32.jpg Parcelhuse 33.jpg Parcelhuse 34.jpg

Parcelhus 1

ombygning og indretning af bolig for familie bestående af to voksne og tre børn.

Boligen gennemgik en gennemående renovering, hvor vægge og lofter blev sat i stand.
Eksisterende køkken og badeværelse er renoveret.
Depot og et nyt badeværelse er etableret i et værelse.
Køkken, badeværelser og gang er forbundet af en ny flisebelægning på gulvet.
Det grundlæggende ønske fra bygherres side var en istandsættelse tilpasset familiens liv og som samtidig tilfører boligen værdi i tilfælde af salg.

Ud over ombygning og renovering blev udarbejdet forslag til møblering af stuerne og et børneværelse.

Kunden giver udtryk for stor tilfredshed med resultatet "som at få et nyt hus".

Udført af Bente Philip

Parcelhus 2 / ombygning og indretning af bolig for familie bestående af to voksne og to børn.

For at opnå en større ro i rummene samt fornemmelsen af mere lys er de eksisterende trælofter beklædt med glatte gipsplader og malet kridthvide. I lofterne er der visse steder indbygget spots dels som rumbelysning og dels som supplerende punktbelysning.

En stor uudnyttet entré blev lagt sammen med et lille værelse, og familien har fået en ny dagligstue med arbejdsplads, reoler til bøger mm., fjernsyn, sofa og en stor gulvpude.

De eksisterende køkkenelementer er bevarede, men fronter, bordplader og topplade er erstattet af nyt. Utidssvarende fliser over køkkenbordene er demonteret og erstattet af glatpudset væg.

Spisebord og –stole er ligeledes eksisterende. Stolene har dog fået en lakering i en ny farve.

Boligens øvrige inventar er nyanskaffelser. Der er lagt vægt på fleksibilitet holdbarhed og et liv for både voksne og børn.

Der er arbejdet med sammenhæng i boligens farve og materialevalg, for at skabe fornemmelse af mere plads og mere harmoni mellem de enkelte rum , hvor dørene tit vil stå åbne.

Kunden giver udtryk for, at de synes, de har fået en bedre udnyttelse af deres bolig og gode opbevaringsmuligheder. De synes, de har fået mere plads og oplever at børnene bruger hele huset.

Udført af Bente Philip

 

Tilbage